Vrei sa fii la curent cu noutatile ? Urmareste acest site .

 
 

Nu exista vampiri

Creat 18.06.2009 20:00:22 | Ultima modificare 20.06.2009 10:46:43
Dovedit: Vampirul Dracula e minciuna. Nu exista vampiri. Dovada ca povestile cu vampiri nu sunt adevarate. Mos Craciun si Dracula SF
Vampirul Dracula nu exista. S-a demonstrat ca nu exista vampiri. Vezi dovada ca povestile cu vampiri nu sunt adevarate.
Cum nu exista Mos Craciun la fel de adevarat este ca nici vampirii nu au existat vreodata. Povestea cu Dracula e doar un mit, o nascocire SF. S-a demonstrat matematic ca nu exista vampiri.

Doi fizicieni au publicat recent un studiu in jurnalul "Cinema Fiction vs. Physics Reality" prin care demonstreaza matematic inexistenta vampirilor. Demonstratia se bazeaza pe o progresie aritmetica simpla:

Daca am presupune ca primul vampir ar fi aparut, spre exemplu, la 1 ianuarie 1600 (data la care intreaga populatie umana a Terrei atingea cifra de 536.870.911 persoane), umanitatea ar fi fost eradicata pana in iunie 1602. Asta daca dam crezare faptului ca orice persoana muscata s-ar tranforma la randul ei intr-un alt vampir. Imaginati-va un vampir care musca un om. In acel moment, vor deveni doi vampiri care vor musca alti doi oameni. Cei patru vor musca inca patru oameni si asa mai departe. Chiar daca nu am fi disparut, nu ar fi trebuit sa vedem o explozie demografica a vampirilor? Fizicienii se numesc Costas Efthimiou si Sohang Gandhi, si sunt cercetarori renumiti. (sursa io9.com)
Vampirii raman personaje de poveste, si va rog mult, nu mai speriati copiii!
..............................................................................................................................
.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one