Vrei sa fii la curent cu noutatile ? Urmareste acest site .

 
 

Curse ILegale IVECO Timisoara

Creat 02.10.2010 15:16:02 | Ultima modificare 02.10.2010 15:52:36
SOC IVECO Politia Si Mascatii Au Sticat Distractia Pentru O Noapte Intimidand Participantii Raliurilor Ilegale Desfasurate Pe Proprietatea Privata IVECO Timisoara
Poliţiştii nu au avut legea de partea lor în încercarea de a opri cursele ilegale care au loc noapte de noapte la periferia oraşului. Raliurile au loc pe un teren privat, dar de multe ori, confruntările dintre bolizi ajung să aibă loc şi pe drumul european din apropiere. Oamenii legii au stat cu girofarele şi sirenele de la maşinile de intervenţie pornite aproape jumătate de oră, dar concurenţii nu s-au speriat.
Vineri seara cand ajung la IVECO vad politia la intrare, primul gand m-a dus la un accident in care a intervenit ambulanta si politia, abia dupa aia mi-am dat seama ca defapt politia controleaza pe cei care intra de acte dar eu am tras masina in parcare la hotelul de vis-a-vi si am trecut strada sa i-au parte la distractie, din pacate acea seara a fost compromisa pentru ca politia si jandarmi care care au interveni au bagat frica in unii.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one