Vrei sa fii la curent cu noutatile ? Urmareste acest site .

 
 

17.500 de bilete pentru înmormântarea lui Jackson

Creat 05.07.2009 01:05:46 | Ultima modificare 05.07.2009 01:24:36
Familia lui Jackson a anunţat ieri că artistul va fi înmormântat marţi, la 10.00 dimineaţa (19:00 ora Spaniei), în Staple Center, din Los Angeles.
Familia artistului a confirmat că ceremonia de înmormântare se va desfăşura marţea următoare la ora 19:00 (ora Spaniei), pe stadionul Lakers, locul unde cântăreţul a făcut ultimele repetiţii pentru concertele pe care urma să le susţină la Londra.

La o zi de la apariţia-la CNN şi apoi pe Internet-a unei înregistrări a ultimei repetiţii a lui Jackson (cântând şi dansând cu două zile înainte de moartea sa „They don´t care about us”) pe aceasta arenă, unul din fraţii starului, Jermaine, a declarat că înainte de această baie de mulţime, familia îşi va lua la revedere de la el într-o ceremonie intimă.

Doar aceste momente vor permite puţină intimitate, urmând ca întreg stadionul Lakers, cu o capacitate de 20.000 de locuri, să îşi ia la revedere pentru ultima dată de la Jackson. Mulţi din cei prezenţi, vor fi acolo din devotament, dar, mai presus de toate, aleatoriu.

Firma care organizează înmormântarea publică, AEG Live, a anunţat că se vor trage la sorţi 17.500 de bilete gratuie de intrare, care garantează dreptul de a participa la memorial.

Dintre ele, 11.000 de bilete vor fi pentru arena Staples Center, iar restul pentru Teatrul Nokia, ambele proprietăţi ale aceleiaşi companii.

Cei interesaţi să participe, îşi încearcă de ieri norocul pe site-ul oficial al Staples Center, unde vor fi alese 8.750 de persoane care vor primi fiecare unul din cele două, fără a plăti nimic. Astăzi la 6.00 dimineaţa (15:00 ora Spaniei) se încheie termenul pentru înscrierea la această loterie.

„Dorim ca toată lumea să participe la acest eveniment, dar, în acelaşi timp, şi noi suntem în doliu”, a spus Jermaine Jackson într-un interviu cu prezentatorul CNN, Larry King.


Jumatate de miliard de fani s-au inscris pe listele pentru primirea unui bilet la ceremonia de comemorare a lui Michael Jackson, ce va avea loc marti, la Staples Center din Los Angeles, aceasta fiind ultima sansa de a-si lua adio de la megastar.

Cifra este mai mare decat populatia Statelor Unite, care numara 300 de milioane de oameni, relateaza The Sun.

Michael Jackson, inmormantat intr-un costum creat de Michael Bush si Dennis Tompkins

Michael Bush si Dennis Tompkins sunt designerii care au facut de-a lungul timpului costumele pentru Michael Jackson, si tot ei vor crea hainele cu care Regele Pop va fi inmormantat informeaza emulte.ro.

Designerii au lucrat cu Michael Jackson timp de 20 de ani, si i-au creat si costumele pentru concertele care urmau sa aiba loc la Londra. Marti dimineata va avea loc o slujba privata pentru familie, inainte ca trupul starului sa fie adus la Staples Center.

In presa americana au aparut zvonuri conform carora Michael va fi inmormantat intr-un sicriu din bronz asemanator cu cel al lui James Brown, la Forest Lawn Memorial Park din Hollywood Hills, unde a fost ingropata si bunica starului pop, in 1990
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one